NIEUWS & Acties (uit de regio)

LC TUBBERGEN heeft de komende tijd interessante activiteiten:

30 juni in Restaurant Kampkuiper te Harbrinkhoek:                    Lach voor Lach: er zullen een aantal sprekers van de Carnaval een "buut" verzorgen.

7 juli: Tourrit voor cabrio's en "oldtimers" (ouder dan 15 jaar).

TUBBERGEN - Het jaarlijks terugkerende evenement Lions on Wheels staat zondag 7 juli op het programma. Deze prachtige rally-puzzeltocht door het mooie Twentse landschap zal dit jaar voor de derde keer op rij plaatsvinden. Iedereen in het bezit van een auto ouder dan vijftien jaar kan deelnemen. Dit zijn de zogenaamde youngtimers; en cabrio’s van alle leeftijden. Het evenement wordt georganiseerd door de Lions Club Tubbergen, waarbij geld wordt ingezameld voor het goede doel. Dit jaar gaat de opbrengst naar Stichting Twentse Wensambulance.
De gezellige rally-puzzeltocht van ruim 160 kilometer gaat door Twente en een klein gedeelte door Duitsland  (inclusief behendigheidsproef). Halverwege de tocht wordt een lunch geserveerd met als afsluiting een heerlijke barbecue. Kortom, een leuk auto-uitje voor het gehele gezin.

Start en finish
Om 11.00 uur is start bij Container Terminal CTT Almelo XL Park, Columbus 7 in Almelo. Deelnemers kunnen zich ter plaatse vanaf 10.00 uur inschrijven  en ontvangen het programmaboekje met de rally-puzzeltocht. Kosten voor deelname (auto met twee inzittenden) bedraagt € 150,-. Dit is inclusief koffie/thee bij ontvangst, lunch en een volledig verzorgde barbecue. (Extra inzittende  € 50,- per persoon en kinderen <12 jaar € 25,-).

Goede doel
De gehele opbrengst van het evenement gaat dit jaar naar Stichting Twentse Wensambulance. “Wij vinden het belangrijk om een bijdrage te kunnen leveren aan goede doelen die verbonden zijn aan onze regio”, geeft  Jos van de Aast namens de Lions Club aan. De Lions Club Tubbergen houdt jaarlijks meerdere evenementen voor het goede doel. Vorig jaar werd ruim € 3.000,- opgehaald tijdens de rally. “We zijn er trots op om dit geweldige evenement te mogen organiseren en hiermee een mooie bijdrage aan onze maatschappij te kunnen leveren. We hopen dan ook dat dit jaar weer nét zo succesvol zal worden als de vorige twee edities.”

21/22 september: LC Tubbergen doet mee met Samenloop voor Hoop en in het voortraject houden we een tweetal acties:

   1. Dineren in een oude boerderij in Vasse, driemaal mogelijk.
   2. Sprekers over het thema HOOP in de avond van 21 juni 2019;

Meer informatie via secretaris Han Borm: jfeborm@xs4all.nl